Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 28-as lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

lifecyclesEgy film a kerékpárról, és a kerékpárosokról. Éljük át közösen a kerékpáros életérzést. November 3-án találkozunk a MOM Parkban.A Life Cycles a kerékpár csodálatos és látványos útját mutatja be a születéstől az értékesítésig. Ultra HD minőségben, gondolatébresztő narrációval tárja fel az utazást, amely során számtalan történet elevenedik meg a mountain bike és az azt körülvevő kultúra világából.

{reklam}

Csatlakozz a kiránduláshoz, haladj velünk a gyönyörű környezetben, és kövesd nyomon a kerékpározás fejlődését! Utazz velünk, tekerj, szerelj, és nézd meg, hogyan születnek és tűnnek el a pályák!

Semenuk, Hopkins, Schwartz, McIntosh, McCaul, Agassiz, Hunter és Vanderham vezetésével indul az expedíció az izgalmas útra. A Life Cycles tisztelgés a kerékpár előtt, és biztosan magával ragad majd mindenkit, aki már legalább egyszer bringázott életében!


Időpontok és helyszínek:
Budapest – Palace Cinemas MOM Park – 2010. november 3. 18:00 és 19:30


Jegyár: 1 200.-Ft

A vetítésre a jegyek elővételben megvásárolhatók a Palace Cinemas MOM Park mozi pénztárában.A film hivatalos előzetese