Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

MTBPiknikJúnius 23-án, szombaton, Vértesbogláron ismét Bringabandás MTB Piknik.

Június 23-án, szombaton, Vértesbogláron folytatódik a TakarékPont Mountainbike Challenge sorozat a Bringabanda MTB Piknikkel. Az idei versenysorozat negyedik állomásán 20 és 50 km-es táv közül választhatnak az indulni vágyók. Az elmúlt évekhez képest mindként útvonal kisebb módosításokon esett át, így még változatosabb pálya várja majd a bringásokat.

A MTB Piknik jellege - a szervezők megfogalmazásában -, versenyszerű teljesítménytúra, amivel azt kívánják hangsúlyozni, hogy itt nem vérre menő küzdelemről, sokkal inkább jó hangulatú vetélkedésről van szó. Ezzel együtt a pálya kialakítása és kijelölése a versenyezni vágyók igényeit is ki fogja elégíteni.

MTBPiknik02

A hazai versenyszervezésben egyedülálló módon a MTB Pikniken a 18 éven aluliak számára ingyenes a részvétel, azonban nevezni a fiataloknak is kell. A nevezés mindenki számára a Mountainbike Challenge nevezési felületén, a hegyibringa.hu oldalán történik, valamint a helyszínen, pénteken 18 és 20 óra között, illetve a verseny reggelén, korlátozottan 9-től 9.30-ig.

A vértesboglári verseny védjegyéül szolgáló piknik hangulatát, a vértesi falu lakóinak vendégszeretetét a célba érkezést követően minden résztvevő megtapasztalhatja, természetesen legendás fánk sem maradhat el.

A szervezők szombat esti programról is gondoskodtak: a vértesboglári horgásztó partján ingyenes Wetwood koncerttel és különböző vadételekkel várják a kikapcsolódni vágyókat, így érdemes szállást foglalni a településen.

További információ a verseny honlapján: www.mtbpiknik.hu