Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
prev
next

BringaExpoMa nyit az ötödik Port.hu Bringaexpó 60 kiállítóval.

Új kiállítók, új márkák, kipróbálható elektromos és különleges kerékpárok! Az itthon elérhető teljes bringás paletta megtekinthető az ötödik, jubileumi PORT.hu kerékpáros kiállításon. 6500 négyzetméteren, mintegy 60 kiállító várja az érdeklődőket, március 1-4. között 10'00-18'00 óráig a Hungexpo B pavilonjában.

A sok színes és érdekes bringán és kiegészítőn túl a hazai kerékpáros rendezvények és turisztikai régiók is megjelennek ajánlataikkal. A kiállítók és a kiállított márkák listája, valamint a részletes standbeosztás megtekinthető a rendezvény honlapján.

Bexpo04

A látogatók részére ingyenes és őrzött ruhatár üzemel a B pavilonban, illetve a 200 „férőhelyes" kerékpártároló várja a drótszamárral érkezőket a Hungexpo I-es főkapuja mellett.

A látogatók részére egy nagyméretű tesztpálya is üzemel a B pavilonban, melyen elektromos rásegítésű és egyéb különleges (fekvő, összecsukható) kerékpárokat lehet kipróbálni, a Velencei-tó makettja körül tekerve. Aki szeretné megmutatni erejét, a színpadon felállított Sprint&Roll versenyben mérheti össze tudását, ahol a cél, adott táv legrövidebb időn belüli teljesítése lesz a fixen felállított görgőkön. A jubileumi Bringaexpo programját további kerékpáros nyereményjátékok és túrabeszámolók is színesítik.

A hétvégi napokon a belépőjegy mellé idén is megkapják a vendégek a Bringaexpo különszámot, a 64 oldalas kiadvány a kerékpáros világ színes hírein túl, hazai bringás túraajánlatokat, hasznos tanácsokat, tippeket és technikai érdekességeket is tartalmaz.

A nyitónap az előzetesen regisztráló iskolai osztályok ingyenesen tekinthetik meg a kiállítást. Számukra bővebb információ a www.bringa.hu/iskolak oldalon érhető el.

Érdemes az interneten, elővételben megvenni a jegyet, ezzel kedvezményes áron juthatsz a belépőhöz, mely a PORT.hu Bringaexpoval azonos időben lévő kiállításokra (Utazás, Boat-Show, Karaván) is érvényes. Előzetes jegyvásárlás itt.

Bexpo201106

Nyitva tartás: 10.00-18.00

Belépőjegy árak:

  • Napijegy:
    • helyszínen: 2000 Ft
    • online elővételben: 1600 Ft
  • Kedvezményes jegy:1400 Ft
  • A felnőtt kíséretében érkező 14 éven aluli gyermek, a nyugdíjas, a diákigazolvánnyal rendelkező fiatal, valamint a mozgáskorlátozottak és fogyatékkal élők részére a megfelelő igazolvány felmutatásával, továbbá Hungary Carddal.
  • Családi jegy:4000 Ft
    • Két felnőtt és három 14 éven aluli gyermek belépésére jogosít.
  • Csoportos diákjegy:1000 Ft/fő (csak péntektől vasárnapig!)
    • A min. 15 fős diákcsoportok érkezése esetén vehető igénybe diákigazolvány felmutatásával, ez esetben 2 fő kísérőtanár részére díjmentes a belépés.
  • 6 éven aluliak számára ingyenes!
  • A belépőjegyekkel valamennyi egyidejű rendezvény megtekinthető.
  • Budapest X. kerületének lakói valamennyi belépőjegy típus esetén 25% kedvezményben részesülnek helyszíni jegyvásárlás esetén. A jegyvásárláskor a lakcímet személyi igazolvány vagy lakcímkártya bemutatásával kérjük igazolni.
  • Belépőjegy üdülési csekk ellenében is váltható az I-es és III-as Fogadócsarnokban!

A Volánbusz Zrt. belföldi járatain és a MÁV-Start Zrt. vonatain 50%-os menettérti kedvezménnyel utazhatnak a vásárra látogatók. Péntektől vasárnapig bizonyos vonatok Kőbánya felső állomáson is megállnak.

Fotók a tavalyi Expón készültek.