Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

MTBchallenge2012Hatalmas bulival és meglepetésekkel indul a Mountainbike Challenge 2012-es éve!

challenge_szezonnyito_buli_plakatA tavalyi évben életre hívott hegyibringás sorozat beváltotta a hozzá fűzött reményeket: a résztvevő rendezvények ismertsége és az egyes eseményeken rajthoz állók száma jelentősen nőtt és a szervezőkből is összetartó csapat formálódott. A sikeres kezdést természetesen folytatás követi és 2012-ben ismét megrendezésre kerül a Mountainbike Challenge sorozat.

Ugyan a tavaszra és az igazi kerékpáros időre még várni kell, de a Challenge szervezőinek jóvoltából a szezon már február 17-én elkezdődik, mégpedig egy óriási bringás bulival, amelyre egy budapesti romkocsmában kerül sor.

Eddig is nagy hangsúlyt fektettünk a bringások megszólítására, sorozat körül kialakuló közösség építésére, ez a nyitóbuli is ennek a törekvésünknek a része, hogy összehozzunk versenyzőt és szervezőt, profit és amatőrt, mindenkit, aki része a hegyibringások nagy családjának- fogalmazta meg Fülöp Miklós a Mountainbike Challenge egyik alapítója.

Az este több különlegességgel és sok meglepetéssel fog szolgálni azok számára, akik velünk töltik ezt a pénteket. Azon kívül, hogy egy igazán ismert előadó is fellép Sub Bass Monster személyében, társrendezvényként az Artbike képzőművészeti pályázatra beküldött kerékpáros témájú festmények legjobbjai is bemutatásra kerülnek – fűzte hozzá Danó Péter a sorozat másik atyja.

A szezonnyitó bulin résztvevők természetesen a Mountainbike Challenge 2012-es újdonságaival is megismerkedhetnek, amelyről részleteket egyenlőre nem árultak el a szervezők, de ha lehet hinni a pletykáknak nagy változások várhatók.

A 2012. február 17-én tartandó Mountainbike Challenge szezonnyitó bulira a Budapest belvárosában található Sufni G’art’n-ben kerül sor (1073 Budapest, Akácfa u. 47.), az este folyamán fellép Sub Bass Monster és a Drótszamár Fesztiválról már ismerős Wetwood zenekar is.

További információ:
www.mountainbikechallenge.hu
www.facebook.com/mtbcha