Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

bringa_gyerekAz iskolakezdés nem csak szomorúság, szeptember 18-án Veszprémben bringás kikapcsolódás várja gyerekeket.

A veszprémi iskolák tanulói a számukra kiírt terepversenyen mérhetik össze kerékpáros tudásukat és erőnlétüket.
A szeptember 18-án megrendezésre kerülő nemzetközi hegyikerékpár-verseny szervezői a gyermekeknekis biztosítanak programokat. A McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíj alkalmával BringaSuli és KRESZ-teszt is szerepel a veszprémi események között.

A veszprémi iskolák tanulói a számukra kiírt terepversenyen mérhetik össze kerékpáros tudásukat és erőnlétüket. A fiatalok a Gulya-dombi parkolónál kijelölt, egy kilométeres pályán versenyezhetnek vasárnap reggel 9és 10 óra között.

{reklam}

Az Óváros téren reggel tíztől délután ötig üzemel majd aBringaSuli pályája, melyet bárki kipróbálhat, a fiatal érdeklődők KRESZ-kérdőíveken tesztelhetik közlekedési szabályismereteiket.

A McDonald'sBringaMánia Magyar Nagydíjat különböző gyermek-kategóriákban is meghirdették a Vuelta Sportiroda szervezői, ezeken már felkészített, versenyképes hegyikerékpárok és megfelelő kerékpáros tudás szükséges. A rajtokra reggel tíz órától kerül sor; az elitek nemzetközi mezőnyének pedig délután három órától lehet majd drukkolni -itt a külföldi versenyzők mellett a hazai legjobbakkal is találkozhatnak az eseményre kilátogatók.