Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

bringa_gyerekAz iskolakezdés nem csak szomorúság, szeptember 18-án Veszprémben bringás kikapcsolódás várja gyerekeket.

A veszprémi iskolák tanulói a számukra kiírt terepversenyen mérhetik össze kerékpáros tudásukat és erőnlétüket.
A szeptember 18-án megrendezésre kerülő nemzetközi hegyikerékpár-verseny szervezői a gyermekeknekis biztosítanak programokat. A McDonald's BringaMánia Magyar Nagydíj alkalmával BringaSuli és KRESZ-teszt is szerepel a veszprémi események között.

A veszprémi iskolák tanulói a számukra kiírt terepversenyen mérhetik össze kerékpáros tudásukat és erőnlétüket. A fiatalok a Gulya-dombi parkolónál kijelölt, egy kilométeres pályán versenyezhetnek vasárnap reggel 9és 10 óra között.

{reklam}

Az Óváros téren reggel tíztől délután ötig üzemel majd aBringaSuli pályája, melyet bárki kipróbálhat, a fiatal érdeklődők KRESZ-kérdőíveken tesztelhetik közlekedési szabályismereteiket.

A McDonald'sBringaMánia Magyar Nagydíjat különböző gyermek-kategóriákban is meghirdették a Vuelta Sportiroda szervezői, ezeken már felkészített, versenyképes hegyikerékpárok és megfelelő kerékpáros tudás szükséges. A rajtokra reggel tíz órától kerül sor; az elitek nemzetközi mezőnyének pedig délután három órától lehet majd drukkolni -itt a külföldi versenyzők mellett a hazai legjobbakkal is találkozhatnak az eseményre kilátogatók.