Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
prev
next

nomotor01Kerékpáros kalandtúrát szerveznek a Pilis és a a Dunakanyar településein. A nyolc települést érintő verseny résztvevői a Pilis és a Dunakanyar legszebb részeit járják be szombaton a harmadik Pilisi Tekerőn – mondta el az MTI-nek Antal Katalin főszervező.

{reklam}

„A kerékpáros túraverseny programjait úgy állítottuk össze, hogy mindenki ki tudja választani a neki legmegfelelőbbet” – hangsúlyozta Antal Katalin. A négy különböző nehézségű és hosszúságú útszakasz mindegyike a Dunakanyar és a Pilis legszebb területein visz keresztül. Akik a Családi Tekerő pályát választják, 10 kilométeres utat járhatnak végig a Duna partján, míg az Extra Kalandos Tekerő igazi kihívást jelent. „Talán nem is a hossza – 70 kilométer –, hanem a szintkülönbségek miatt: a Szentendréről indulók többek között Pomázon, Csobánkán, a Papréten és Tahitótfalun át jutnak vissza a Czóbel parkba” – tette hozzá a főszervező. Az egyes helyszíneken változatos kihívások várnak a résztvevőkre: Pomázon floorball, a Bodor-majorban tanyasi feladatok, Pilisszentlászlón íjászat, a pilisszentkereszti turistaháznál lovagi torna és erdészeti feladatok, a leányfalui termálfürdőnél medencés akadálypályát kell teljesíteniük a biciklis túrázóknak, „de az akadályok legyőzését bárki megpróbálhatja”. A szentendrei Czóbel parkban délutántól sportbemutatók, gyerekprogramok, mászófal, trambulin, csocsópálya, asztalitenisz, játszósarok, estétől táncmulatság várja a vendégeket. A versenyre négy-tízfős csapatok jelentkeztek, de a helyszínen is lehet még nevezni.

Forrás:MTI