Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

K_H_Olimpiai_03A tavalyihoz hasonlóan idén is lesz K&H olimpiai kerékpáros nap a fővárosban. A szeptember 11-én, vasárnap sorra kerülő rendezvény szlogenje: Minden, ami kerékpár.


{reklam}


A K&H olimpiai kerékpáros napon a tavalyihoz hasonlóan idén is lesz a városi kerékpározást népszerűsítő bringatúra, melynek során Budapest kerékpárútjain tekerhetnek végig a bringások. A szervezők a főváros 10-12 ismert helyszínén regisztrációs pontokat állítanak fel, melyek közt kerékpárút vezet; aki a – bármely helyszínen történő – bejelentkezés után legalább két pontot érint, sorsoláson vehet részt, mely során értékes nyeremények találnak gazdára.

Az esemény programjában ezen túlmenően kerékpáros bemutatók, ügyességi versenyek, a kerékpározás történetét bemutató kiállítás, a különféle bringatípusok kipróbálása, bringadizájn, illetve a kerékpárral alkotó művészek és irányzatok bemutatkozása szerepel. A gyerekeket teszt- ügyességi és KRESZ-pályákkal, valamint egyéb programokkal várják a szervezők.

A 2. K&H olimpiai kerékpáros napon a hazai kerékpársport ismert alakjaival, vezetőivel és egyesületeivel találkozhatnak az érdeklődők, mint ahogy jelen lesznek a klasszikus és az extrém szakágak képviselői is.

Bővebb információ: www.kerekparosnap.hu