Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

veterntra20112011. július 09.-én rendezi meg a Magyar Gyártmányú Veterán Kerékpárok virtuális múzeumát működtető csapat közös veterán kerékpáros túráját és egyben találkozóját.

{reklam}

A teljesítménytúra lényege egy közös élménytekerés, egy nagy kirándulás. Persze nem utolsó sorban megmutatni, hogy az öreg, több évtizedes korral rendelkező gépek nyergében még ma is képesek vagyunk letekerni 50 km-t.

Információk a túrával kapcsolatban:

  • Időpont: 2011.07.09.
  • Indulás: 10:00 Szentendre Papsziget
  • Táv: 50 km
  • Útvonal: Szentendre-Leányfalu-Tahitótfalu-Dunabogdány-Visegrád és vissza
  • Tempó: kényelmes

A túra nagy része a Duna partján kanyargó kerékpárúton halad majd. Azonban Leányfalu és Tahitótfalu között néhány kilométert a 11-es számú főúton teszünk meg. A tervezett pihenőpontok: Leányfalu Termál fürdő, Tahitótfalu hídfő, Dunabogdány Forgó vendéglő és Visegrád hajó állomás. A túra időpontja egybe esik a Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok rendezvényével.

Ha van egy öreg géped (1988 előtti), legyen az magyar vagy akár külföldi gyártmány, és kedved egy jó kis tekeréshez, akkor ott a helyed!