Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking táskák
  Szerkesztőségünkben landolt egy hatalmas csomag, amelyet kibontva bikepacking táskák tömkelege bukkant elő. Most ezeket mutatjuk be nektek.
Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
prev
next

Autoszelepes lyuk prestaszelepes gumi es a lufi2

Ez a kreatív ötlet egy hölgy ismerősöm fejéből pattant ki.

 Sokak számára lehet hasonló problémája. A felnin autószelep számára van lyuk. Viszont presta-szelepes belsőt használ, melynek szelepe ugye vékonyabb, mint az autó-szelep. Így a felnin lévő lyukban lötyöghet a szelep, ami egyrészt defektet okozhat, másrészt nem is túl szép. Ibolya ötlete ezen probléma megoldására szolgál. Itt átadom neki a szót:

Itt egy ötlet igényes bringás társaimnak, akik a menet nélküli presta szelep miatt kénytelenek voltak eddig lyukakat elviselni a felnin.

Autoszelepes lyuk prestaszelepes gumi es a lufi

Magyarázat: az a nyeles eszköz a manikűr készletben van (hogy mire való, fogalmam sincs tompa a vége és erre a célra tökéletes) a gumigyűrű pedig modellező lufi végéből készült.

Tipp: a levágott darabot először ki kell fordítani, úgy visszapödörni a vágott végét, majd visszafordítani és a gyári pödrést a lyukba dugni... Így a legstabilabb, nem ugrik szét, nem tekeredik ki...

Jó felniszépítgetést, lyuktömködést kívánok mindenkinek!

(a végén a szelepre is húztam gumit, mert szép piros és a hófehér paripámhoz jól passzol...)

Most jöhettek azzal, hogy van gyárilag ilyen lyuktömítő pöcök kerékpárboltokban (Már amelyikben), de ez akkor is egy kreatív megoldás. Köszönjük Séth Ibolyának, hogy megosztotta ötletét velünk.