Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Ki volt Lukanénye hőse?
  Családi kerékpártúra a Felvidéken.
 A hónap megyéje: Veszprém vármegye
  Veszprém megyei kerékpártúra ajánló.
A hónap megyéje: Nógrád vármegye
  Nógrád megyei kerékpártúra ajánló.
Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
prev
next

 lathatobba valhatnak a bringasok uj startup fejlesztese nyoman 00

A Redshift LED-pedáljának köszönhetően sokkal biztonságosabbá válhat kerékpározás.

A közúti kerékpározássorán nagyon fontos a biztonság szempontjából, hogy a kerekes a többi közlekedő számára minél láthatóbb legyen. (Gondolj a mai esős, szürke reggelre.)

lathatobba valhatnak a bringasok uj startup fejlesztese nyoman 02

A philadelphiai székhelyű Redshift kifejlesztette a LED-világítással ellátott Arclight pedált. A kutatások alapján akár 57%-kal láthatóbbá teszik a kerékpárokat a hagyományos lámpáknál, illetve az egyedi dizájnnak köszönhetően mindig megfelelő irányban és színben világítanak.

 lathatobba valhatnak a bringasok uj startup fejlesztese nyoman 01

Az alumínium testbe épített LED-ek. Több fokozatba kapcsolhatóak. Alacsony intenzitás mellett akár 36t, még a legmagasabb fényerővel 3 órán át képesek üzemelni. Töltésük egyszerű, USB-csatlakozóval könnyen és gyorsan megoldható. (Mivel a töltendő egység, könnyen kiemelhető a pedálból.) A lámpák a kerékpáros mozgására automatikusan kapcsolnak be és ki, illetve 360 fokban szórják a fényt, a bicikli elején és hátulján szűkített, erős sugárban.

A Redshift a Kickstarteren igyekszik összegyűjteni a fejlesztési költséget. Bizalmat szavazhatunk a cégnek, hiszen már két korábbi fejlesztésével sikeres közösségi kampányokat folytatott, így nagy eséllyel ez is végbe megy.. A tervek szerint az Arclight pedálokat jövő februárban kezdenék kiszállítani a projektet támogató vásárlók számára.