Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

bicikliKnyvtrMindannyiunk számára ismert a könyvtár fogalma, ahonnan kedvünkre kölcsönözhetünk könyveket, de hallottunk-e már a Bicikli Könyvtárról, ahol ugyanezt megtehetjük a kétkerekűekkel.

A Londonból kiindult furcsa vállalkozás nemcsak a környezetbarát közlekedést hivatott népszerűsíteni, de a „könyvtáraikat” (bár célszerűbb lenne „biciklitárnak” nevezni) is újrahasznosított emeletes buszban alakították ki, ezzel új értelmet adva nekik.

Hasonlóan egy hagyományos könyvtárhoz, itt is kedvünkre böngészhetünk a különböző kerékpárok széles kínálatából, kikölcsönözhetjük és tesztelhetjük őket. A gazdag választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, és a kölcsönző lehetőséget biztosít a megvásárlására is.

Az átalakított busz alsó szintjén a bemutatóterem, míg a felső szinten a kölcsönző részleg található, ahol ruhákat és kerékpáros kiegészítőket is kipróbálhatunk. Akiknek szakértői tanácsra van szükségük, azokat a képzett, kétkerekűekre szakosodott dolgozó útba igazítja, illetve a hely nevéhez hűen valódi kerékpáros könyvek is a segítségünkre lehetnek. 

Forrás TisztaJövő