Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
Cateye Micro Wireless computer
  Avagy van-e hagyományos kerékpáros computerekre szükség az okostelefonok világában?
Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
prev
next

bicikliKnyvtrMindannyiunk számára ismert a könyvtár fogalma, ahonnan kedvünkre kölcsönözhetünk könyveket, de hallottunk-e már a Bicikli Könyvtárról, ahol ugyanezt megtehetjük a kétkerekűekkel.

A Londonból kiindult furcsa vállalkozás nemcsak a környezetbarát közlekedést hivatott népszerűsíteni, de a „könyvtáraikat” (bár célszerűbb lenne „biciklitárnak” nevezni) is újrahasznosított emeletes buszban alakították ki, ezzel új értelmet adva nekik.

Hasonlóan egy hagyományos könyvtárhoz, itt is kedvünkre böngészhetünk a különböző kerékpárok széles kínálatából, kikölcsönözhetjük és tesztelhetjük őket. A gazdag választéknak köszönhetően mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt, és a kölcsönző lehetőséget biztosít a megvásárlására is.

Az átalakított busz alsó szintjén a bemutatóterem, míg a felső szinten a kölcsönző részleg található, ahol ruhákat és kerékpáros kiegészítőket is kipróbálhatunk. Akiknek szakértői tanácsra van szükségük, azokat a képzett, kétkerekűekre szakosodott dolgozó útba igazítja, illetve a hely nevéhez hűen valódi kerékpáros könyvek is a segítségünkre lehetnek. 

Forrás TisztaJövő