Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

fixistudioSzeretted volna valaha úgy össze rakni a kerékpárodat, hogy az színvilágában teljesen a te saját ízlésed legyen?

Ha igen, akkor ezt az oldalt neked találták ki. A fixiestudio.com oldalon mindezt megteheted. Egy szépség hiba van, csak fixi bringát van lehetőségünk színezgetni.

Első lépésként állítsd be a váz, illetve a papucsok színét. Következő lépésként az első villa típusa (egyenes, vagy hajlított), illetve színe választható ki.

A váz után a kerekek jöhetnek. Aero, hagyományos, radiális fűzésű kereket szeretnénk. Ja, milyen színben? A gumik szín választásán ezek után már meg sem lepődök.

A kerekek után nézzük a kormány típusokat és színeit. Kos kormány, egyenes kormány stb. Válaszd a számodra legtetszetősebbet.

Nyereg típus és színek a következő. Én is megtaláltam a számomra legszebb típust. A meghajtásnál a hajtókar, a lánctányérok és a lánc színe is szabadon választható. (Persze keretek között, mert hiába szeretnék én fehér hajtókart, ha csak fekete és króm van.)

Az utolsó előttire rá ne nyomj olvasás nélkül, mert eddigi műved elszáll teljesen fekete, vagy fehét, vagy csicsa lesz a masina. De hát van akinek ez tetszik. Az utolsó lépésként az elkészült paripa elmenthető. A miénk itt látható alul. Tetszik?

fixie