Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

 gino bartali ihlette rajzfilm keszul

Új bringás rajzfilm jelenik meg hamarosan.

A legendás olasz országúti kerékpáros, Gino Bartali lett az ihletője egy új animációs filmnek. A Bartali's Bicycle-t a legendás sportoló második világháború alatti bátor és humanista tettei ihlették.

A 2D-s animációs film a családi közönséget célozza meg. A témája a készítők elmondása alapján Bartali második világháborús, a holokauszt áldozatainak tett félelmetes szolgálatai köré szövődik. A játékfilm két modern tinédzser történetét meséli el, akik a mai Jeruzsálemben szállnak szembe az előítéletekkel. A barátság és a sport története két különböző idősíkban: a múltban és a jövőben elmesélve.

A film megjelenését 2023 végére ígérték a készítők, de a státusz jelentés szerint még zajlanak rajta az utómunkálatok. Ami egy ilyen nagy projektnél nem meglepő, reméljük a minőség hasznára válik. A teljes film megjelenéséig, illetve kedvcsinálónak nézzétek meg trailert.

Bartali's Bicycle

  • Eredeti címe: La Bicicletta di Bartali
  • Rendezte: Enrico Paolantonio
  • Játékidő: 80 perc
  • Státusza: utómunkálatok alatt

Megjegyzés: Bartali's Bicycle címen létezik egy megvásárolható képregény is, de története nem azonos a készülő filmével.

Támogasd a működésünket


Ha tetszett a cikk, kérlek támogasd a munkánkat önkéntes adománnyal a Revolutos számlánkra bankkártyás fizetéssel. Ezáltal még több hasonló cikket fogunk tudni készíteni a szórakoztatásodra.

Hogyan működik az adományozás?

Köszönjük!