Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Minden_msodpesc_szmtEbben a könyvben elmeséli életét az első Tour győzelem után, amikor befutott, sikeres, elismert sportolóvá vált.

Lance Armstrong előző könyvével, sokáig vezette a New York Times bestsellerlistáját. Elmesélte, hogyan változtatta meg életét a RÁK, felépülése után hogyan nyerte meg 1999-ben a Tour de France kerékpáros körversenyt.

Ebben a könyvben elmeséli életét az első Tour győzelem után, amikor befutott, sikeres, elismert sportolóvá vált. Megismerhetjük professzionális és magánéletében elért eredményeit - és olykor kudarcait, s átérezhetjük, hogy a halál közelsége miként tanította meg arra, hogyan is kell igazán élni.

LanceArmstrong2

A nagy sikerű Bicikli életre-halálra című könyve megjelenése óta Lance Armstrong egy sor izgalmas élménnyel gazdagodott, többek közt ikerlányai születtek, az amerikai Sports Illustrated az év sportolójává választotta, és 2003-ban beállította azt a rekordot, ami a sporttörténelemben eddig csak keveseknek sikerült: ötödször is megnyerte a Tour de France-t.

LanceArmstrongAz első könyvében olvasható, magával ragadó történet után, a Minden másodperc számít című kötetében azokat a gondolatokat ismerhetjük meg, amelyek az utóbbi években foglalkoztatták ezt a nagyszerű embert, aki hihetetlen teljesítményt nyújtott a kerékpársportban.

Ez a könyv már a felépülés utáni időkről szól, amikor egy legalább annyira fontos kérdés kerül a középpontba: Hogyan élhet tovább az ember egy ilyen tapasztalat után, és hogyan hozhatja ki a legtöbbet a számára megadatott második esélyből?

Az igazán lélekemelő olvasmány emberközeli képet ad a nagy túlélő lelkivilágáról, és minden bizonnyal Armstrong-rajongók millióinak szerez örömteli órákat.

Ez a könyv könyvesboltokból már nehezen megszerezhető, ha érdekel próbálkozz antikváriumokban. Egyéb kerékpáros témájú könyvekért kattints IDE!