Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

Testhez_ll_bringa01A testbike.hu oldal segítségével megoldódni látszanak a kerékpárt keresők, vásárlók, használók örökös gondja, az objektív, elfogulatlan információk hiányából adódó döntésképtelenség.

Az idei szezont már mindenki olyan kétkerekűvel kezdheti, ami minden tekintetben megfelel az elvárásainak.

{reklam}

Testhez_ll_bringa02A választás szabadsága
A kerékpár választás és vásárlás kérdése tehát a legtöbb ember életében legalább egyszer felvetődő probléma forrása. Kinek, milyen bringa lenne jó? Mennyi pénz van rá? Mire érdemes költeni és mi az, ami teljességgel felesleges? Menő márka vagy használt gagyi? Érdemes kerékpárboltba menni vagy ugyanazt kapni a hyper sportrészlegén? A testbike.hu oldalon mindenki megkapja a válaszokat, ingyen, gyorsan, elfogulatlanul. A látogató a magyar piacon jelen lévő 6500 bringás termékről böngészhet részletes leírást, használók véleményét, értékelését. A tavaszi nagy durranás pedig egy olyan kerékpárválasztó automata beüzemelése lesz, amivel bárki pillanatok alatt kiválaszthatja az igényeinek leginkább megfelelő kétkerekűt.Bringások egyesüljetek!
A kerékpározás megszállottjai csapatokba tömörülhetnek az oldalon, hogy új barátságok szülessenek vagy meglévők erősödjenek a közös érdeklődés alapján. Kialakult egy olyan virtuális közösség az oldalon, akik a kevésbé profik, konkrét kérdéseire is szívesen válaszolnak a fórumokban. Az oldal szerkesztői pedig nem feledkeznek meg kerékpározás veszélyes oldalának bemutatásáról sem. Külön rovatba gyűjtik össze azokat a fejvédős történeteket, ahol ez az alkalmatosság az életét védte meg tulajdonosának.