Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
prev
next

17Ker_bringatFutással és biciklizéssel tiltakoznak március 14-én hétfőn a civilek a budapesti Tűzraktér kulturális befogadótér bezárása ellen. A programjukat a Facebookon hirdették meg.

Tiltakozó akciót szerveznek hétfőre a Tűzraktér szimpatizánsai. A Facebook közösségi portálon azt írják: "Bizonyára hallottátok, hogy a Tűzrakteret a bezárás fenyegeti. Mi azonban ezt nem hagyjuk annyiban. Március 14-én egy Fuss a Tűzraktérért akciót szervezünk, ahol futással és biciklizéssel tiltakozunk".

{reklam}

A résztvevőket délután fél 3-ra várják a Tűzraktér épületébe, a VI. kerületi Hegedű utcába. Onnan együtt indulnak el 3 órakor a Városligetbe, ahol kerékpáremeléssel és csatakiáltással ér véget az akció, majd közösen térnek vissza a Tűzraktérbe.

A Futótűz című meghívót pénteken kora este tették fel az internetre és este 9 óráig 86 ember már biztosan jelezte a részvételi szándékát Facebook-on, 136-an pedig a "talán ott leszek" opciót választották. A levél alatt többen támogatásukról biztosítják a szervezőket. Mint írják: "babakocsival, lightosan, de futunk", vagy "Sajnos nem tudok menni, de gondolok rátok és persze megosztom... TŰZ VAN!!!!!!".

Forrás:HVG