Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

stringbikeBemutatkozott Brüsszelben a magyar láncnélküli kerékpár. Hírek szerint a NATO is komolyan érdeklődik a kerékpár iránt.

A Magyar Félév programsorozat keretében mutatták be a Stringbike-ot az Európai Bizottság központi kutatóintézetében. Brüsszelben is nagy érdeklődés övezte, a lánc nélküli biciklit, amelyet a helyszínen, egy emelkedőkkel teli pályán az érdeklődők ki is próbálhattak.

{reklam}Tesztek során Lantos Mihály, a kerékpár egyik fejlesztője elmondta, hogy a bajor kerékpáros szövetség tartományi elnöke, Hans-Dieter Bergr is meglepetésének adott hangot a próbaút után, mert a kerékpárral rendkívül könnyű volt a meredeken felfelé hajtani, és a sebességváltás a terhelés alatt is lehetséges volt.A Stringbike-ot az elkövetkező napokban a helyi biciklis közösségeknél és kerékpár kereskedőknél mutatják be, február 23-27. között pedig a müncheni Szabadidő és Turisztikai Kiállításon.

Hírek szerint a NATO is komolyan érdeklődik a kerékpár iránt, amit a sérült katonák rehabilitációjában vélhetően eredményesen tudnának használni, ugyanis a két pedál nyomatéka külön-külön állítható, így az egyik láb sérülése után, a rekonvaleszcens szakaszban kisebb erővel lehetne terhelni azt, mint az ép lábat.