Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

 a tektro europe szervizkozpontot nyit az oreg kontinensen

A TEKTRO Europe saját szervizközpont megnyitásával növeli a szolgáltatási szintet.

A Napokban írtunk arról, hogy a távol-keleti cég bemutatta a kifejezetten villanybringákra szánt váltó rendszerét. Most ismét róluk tudunk érdekes hírrel kecsegtetni. Elég komolyan fókuszálnak az európai piacra.

A TEKTRO 2022 áprilisában megnyitja a TEKTRO Europe szervizközpontot a németországi Frankfurt közelében. A fizikai és digitális szervizlétesítmény felállítása együtt jár a termékportfólió bővítésével.

A TEKTRO Europe GmbH, amely a TEKTRO Technology Corp. része, 2019 szeptemberében jött létre. Az anyacég ezen az irodán keresztül tartja a kapcsolatot az európai partnereivel.

"Szervizközpontunkkal mindenekelőtt a meglévő szervizpartnereink számára szeretnénk háttértámogatást nyújtani. A TEKTRO és TRP márkával szerelt kerékpárok egyre növekvő mennyisége tette ezt a lépest szükségessé, Így közvetlenül is elérhetővé váltunk a kereskedők számára” - mondta Thomas Lattke, a TEKTRO Europe GmbH ügyvezetője.

A Frankfurttól nem messze, a Mannheim melletti Hasslochban található a szervizközpont, amely az áprilisi nyitásra teljes szerviz- és pótalkatrészkészlettel fog rendelkezni. Az elméleti ismeretek oktatását is megkezdik ekkor e-learning formában.