Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

 a cane creek egy atvero oldalra figyelmeztet kozossegi oldalan

A 80%-os kedvezmény azért már tényleg gyanús bárkinek, nem?

A Cane Creek prémium alkatrészeket gyártó amerikai cég Instagram oldalán hívta fel a figyelmet a www.canecreekstore.com oldalra, amely gyanúsan olcsón kínál CaneCreek kiegészítőket. Valljuk be egy 566 dolláros Helm villa 91 dollárért tényleg óvatosságra adhat okot…

„Mindig bosszant, amikor az emberek/üzletek megpróbálnak átverni vagy kihasználni másokat. A hét elején egy megbízható partnerünkön keresztül értesültünk arról, hogy létezik egy hamis weboldal, a www.canecreekstore.com.

Nem állunk kapcsolatban ezzel az oldallal, nem hivatalos viszonteladónk, és nem ajánljuk senkinek, hogy megpróbáljon bármit is vásárolni erről a weboldalról.

Felhívjuk figyelmeteket arra, hogy hivatalos weboldalaink a canecreek.com és a canecreekhelp.freshdesk.com/support/home. Ezen kívül nem állunk kapcsolatban semmilyen más hasonló URL-címmel vagy weboldallal. (...)”

a cane creek egy atvero oldalra figyelmeztet kozossegi oldalan 01

Képernyőkép: instagram

Cane Creek kerékpár prémium alkatrészeket készítő amerikai márka. 1992-ben született, amikor is a Dia-Compe USA leányvállalat alkalmazottai megvásárolták a vállalatot és a nyugat-észak-karolinai üzemet a japán anyavállalattól.