Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

5 +1 Cube hátizsák
  Kipróbáltuk a Cube prémium hátizsákjait.
PRO(fesszionális) pumpák
  PRO pumpák tesztje
Akcióban
Bemutatkozik a LAMAX csúcs W10.1 akciókamerája.
Kerékpártúra a Szent László kilátó-kápolnához
Egy fantasztikus Makovecz Imre tervezte kilátót fedezhetsz fel.
Cube kerékpáros ruhák hölgyeknek
  Öltözködjünk stílusosan!
prev
next

 cms csucsonamolbubikihasznaltsaga

Újabb lépésként további 310 vadonatúj biciklit használhatnak a fővárosiak.

MOL Bubi sorra dönti a rekordokat tavaszi megújulása óta, a szolgáltatás nemzetközi szinten is kiemelkedően teljesít. A Budapesti Közlekedési Központ látva a kerékpárok jelentős kihasználtságát, úgy döntött, hogy bővíti a flottát. Első lépésként október 1-től 50 biciklivel nőtt az állomány, a napokban pedig további 310 vadonatúj kétkerekű állt forgalomba. Az új biciklikkel már most is találkozhatnak a fővárosban közlekedők, akiknek a késő őszi idő sem vette el kedvét a biciklizéstől. Hogy jelentős igénybevétel mellett is fenntartható maradjon a szolgáltatási színvonal, november elején elkezdődött a Bubi téli üzeme. Ennek során folyamatosan, ütemezetten végzik a kerékpárok karbantartását.

Jelenleg összesen 1560 Bubi kerékpár és 158 gyűjtőállomás érhető el városszerte, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva.

Mit kell tudni az új Bubiról?
A közbringaszolgáltatás alapjaiban újult meg 2021 májusára, hogy a korábbihoz képest lényegesen jobb felhasználói élményt nyújtson a fővárosban közlekedők számára. A kerékpárok defekttűrő, fújt gumikat kaptak, ezért könnyebben tekerhetők és sokkal jobban gurulnak. Az applikáció megújulásának köszönhetően ma már minden Bubival kapcsolatos ügyet pillanatok alatt el lehet intézni, nincs szükség személyes ügyintézésre, illetve a honlap is megújult. Emellett egyszerűbbé vált a kerékpárok felvétele és lezárása, amelyet egy okoslakattal lehet megtenni. A szolgáltatás részeként a Bubi díjszabása is kedvezőbb lett.

bubi dijszabas2021

A felhasználói visszajelzések és a számadatok egyértelműen alátámasztják, hogy a fővárosi közbringaszolgáltatás sokak kedvencévé vált.