Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Az északi Tisza-tó kör
  Egy kevesek által ismert részt mutatunk be.
Az erdőtörvény bringás szemmel
Nézzük a minket, bringásokat érintő részt.
Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
prev
next

cms csucsonamolbubikihasznaltsaga

360 bringáig nem állnak meg

A Budapesten közlekedők igényeinek megfelelően, októbertől ötven új Bubi biciklivel gyarapodott a fővárosi közbringaszolgáltatás flottája. A bővítés azonban itt nem áll le, tervek szerint egy hónap múlva további 310 vadonatúj kerékpárral találkozhatnak a budapestiek.

A Bubi közbringaszolgáltatás tavaszi újjászületése óta töretlen népszerűségnek örvend a budapestiek körében. Napról napra egyre többen választják utazásukhoz az almazöld bicikliket, nemrég a napi utazások számának csúcsa is megdőlt.

Jelenleg a közbringa-szolgáltatás keretében 1200 kerékpár és 158 gyűjtőállomás érhető el városszerte, mindenki számára könnyen hozzáférhető, a közösségi közlekedéssel rugalmasan kombinálható szolgáltatást biztosítva.

A Budapesti Közlekedési Központ látva a kerékpárok jelentős kihasználtságát, úgy döntött, hogy további 360 almazöld kerékpárral bővíti a flottát. Az első ötven biciklivel október 1-től már találkozhatnak a fővárosban utazók. A további 310 lehívott kétkerekű várhatóan egy hónap múlva érkezik Budapestre. Mindez hozzájárul ahhoz, hogy még többen válasszák a közbingákat.

Fotó: BKK

Olvastad már?