Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Az északi Tisza-tó kör
  Egy kevesek által ismert részt mutatunk be.
Az erdőtörvény bringás szemmel
Nézzük a minket, bringásokat érintő részt.
Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
prev
next

BuBiDokk

Tegnap elárulta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK)

Mint bizonyára tudjátok, az egész rendszert bringástól, mindenestől az idén lecserélte a BKK. Sokakban felmerülhet azonban, hogy mi lett ugyan a régi (valljuk be használható) bringákból. A nagy talányra a BKK felelt tegnapi sajtó közleményében.

A használt, de tökéletes állapotban lévő bicikliket a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak adományozták. A BKK -mint írták- lényegesnek tartja a szegényebb régiók mobilitásának támogatását.

Az almazöld kerékpárokat a Máltai Szeretetszolgálat Jász-Nagykun-Szolnok megyei telephelyére, Tiszaroffra szállítják, ahol eltávolítják róluk a márkajelzéseket. A szervezet összesen 2000 kétkerekűt kap, amelyeket a környező legszegényebb települések lakosai használhatnak. A bubik a helyi közösségi közlekedést fejlesztő programban elsősorban a felnőttek munkába, valamint a diákok iskolába járását könnyíthetik meg.

A Máltai Szeretetszolgálat munkatársai meghatározott időközönként ellenőrzik majd a biciklik rendeltetésszerű használatát, valamint a szükséges javításokat is elvégzik, ezzel is támogatva a kerékpárok új használóit.