Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
prev
next

 adomanyt kapott a bringalap 01

Lett egy rendezvény sátrunk az expodom.hu jóvoltából

A napokban kapott a szerkesztőségünk egy e-mailt, amelyben az expodom.hu felajánlott nekünk egy összecsukható sátrat ajándékba. Ez, mint kiderült egy 3X6 m alapterületű, harmonika típusú acélvázas rendezvénysátor lesz. Tökéletesen alkalmas különféle szabadtéri rendezvényeken, vagy beltéri expókon a Bringalap igényes megjelenésére.

 adomanyt kapott a bringalap 01

Gondolhatjátok, hogy nagy örömmel vettük a sátor adományt az expodom.hu-tól. Az idén biztosan találkozhattok velünk és a sátorral a Bükk Hegyikerékár Maratonon, illetve a későbbiekben néhány turisztikai kiállításon, vagy az általunk szervezett Ősmontis találkozók egyikén.

expodom logo hungary version
Az expodom.hu domain név mögött a MUTTON s.r.o., cég áll. Alapítása elején rendezvényszervezőként használta és adta bérbe a partisátrait, majd 2014-től kezdődően az így megszerzett tapasztalatokat a harmonika szerkezetű sátrak gyártásában és eladásában hasznosította. Mára a professzionális pavilonok is megtalálhatóak termék a termék palettáján. Igény esetén természetesen egyedi feliratozással is kérhetőek a sátrak. Sőt! Pótalkatrészeket is biztosítanak, a környezetvédelem és termékeik hosszú távú használatának biztosítása végett.

Ezek után nem tehetünk mást, mint ezen cikk keretében is megköszönjük ezt az adományt!