Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

 adomanyt kapott a bringalap 01

Lett egy rendezvény sátrunk az expodom.hu jóvoltából

A napokban kapott a szerkesztőségünk egy e-mailt, amelyben az expodom.hu felajánlott nekünk egy összecsukható sátrat ajándékba. Ez, mint kiderült egy 3X6 m alapterületű, harmonika típusú acélvázas rendezvénysátor lesz. Tökéletesen alkalmas különféle szabadtéri rendezvényeken, vagy beltéri expókon a Bringalap igényes megjelenésére.

 adomanyt kapott a bringalap 01

Gondolhatjátok, hogy nagy örömmel vettük a sátor adományt az expodom.hu-tól. Az idén biztosan találkozhattok velünk és a sátorral a Bükk Hegyikerékár Maratonon, illetve a későbbiekben néhány turisztikai kiállításon, vagy az általunk szervezett Ősmontis találkozók egyikén.

expodom logo hungary version
Az expodom.hu domain név mögött a MUTTON s.r.o., cég áll. Alapítása elején rendezvényszervezőként használta és adta bérbe a partisátrait, majd 2014-től kezdődően az így megszerzett tapasztalatokat a harmonika szerkezetű sátrak gyártásában és eladásában hasznosította. Mára a professzionális pavilonok is megtalálhatóak termék a termék palettáján. Igény esetén természetesen egyedi feliratozással is kérhetőek a sátrak. Sőt! Pótalkatrészeket is biztosítanak, a környezetvédelem és termékeik hosszú távú használatának biztosítása végett.

Ezek után nem tehetünk mást, mint ezen cikk keretében is megköszönjük ezt az adományt!