Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

1440px biatorbgy viaduct bridges from sw hungary

Az átadás várható időpontja 2021. szeptember 30

A NIF Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. megrendelésére a Budapest – Balaton kerékpáros útvonal Budapest – Etyek közötti szakasza a KM Építő Kft. kivitelezésében készül el.

A múlt évben aláírt Vállalkozási szerződés 2020. március 11-én lépett hatályba és ezzel kezdetét vehette a kerékpárút építésének előkészítése. A munkaterület átadás-átvétele március 16-án megtörtént, majd ezt követően megkezdődött a közel 10 km hosszúságú kerékpárút tervezése. A tervek jóváhagyását követően a kivitelezés is megkezdődik.

1440px biatorbgy viaduct bridges from sw hungary

Az épülő szakasz Budaörsön, a Hosszúréti-patak mellett, majd Törökbálint belterületén - Fűzfa utca, Bajcsy-Zsilinszky út, Raktárvárosi út, Régivasútsor utca - nyomvonalon haladva éri el Biatorbágy belterületét. A kerékpárút kiemelt látványossága, hogy áthalad a biatorbágyi viadukton, amely Magyarország egyetlen páros vasúti völgyhídja.

A közel tíz kilométer hosszú kerékpárút elkészülésének várható időpontja 2021. szeptember 30.

Forrás: magyarepitok.hu

Fotó: Készítette: Globetrotter19 - A feltöltő saját munkája, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=49003118