Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Kezdő kerékpáros túrázók kalauza 3. rész Éjszaka a természetben
Figyelj! Ebben a részben fontos dolgokat tudsz meg a táborozásról és a tábortűz gyújtás szabályairól.
Kezdő kerékpáros túrázók kalauza 1. rész A túra megtervezése
Ebben a részben adunk néhány tanácsot az első kerékpártúráid megtervezéséhez.
Az északi Tisza-tó kör
  Egy kevesek által ismert részt mutatunk be.
Az erdőtörvény bringás szemmel
Nézzük a minket, bringásokat érintő részt.
Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
prev
next

BuBiDokk

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye.

Új gyűjtőállomással bővült a Bubi közbringarendszer, ezzel együtt már 157 helyszínen lehet az almazöld bringákat felvenni vagy letenni. A II. kerületi Kis Rókus utcában a gyűjtőállomást 2020. március 11-étől, szerdától vehetik igénybe a fővárosban közlekedők.

„Tavasszal új lendületet kap a Bubi, mely fontos láncszeme a városi mobilitásnak, így nagyobb hangsúlyt szánunk neki a főváros közösségi közlekedésében” – jelentette be a BKK Zrt. vezérigazgatója. Dr. Varga Ivett hozzátette: „Számos újítással készülünk, amelyről hamarosan a nagyközönséget is tájékoztatjuk.”

bovul a bubi 202 03

A Millenáris Széllkapu beruházás részeként megvalósult Bubi gyűjtőállomás esetében a dokkolókat és a terminált a beruházó vállalat finanszírozta, a gyűjtőállomás terveztetése, engedélyeztetése és rendszerbe illesztése, valamint a teljes körű üzemeltetése a BKK feladata.

A II. kerületi Kis Rókus utcában található, Millenáris Park melletti fejlesztés fontos kiegészítő közlekedési módot biztosít a környéken dolgozóknak és az ott élőknek. Az új gyűjtőállomás is hozzájárul a főváros környezetterhelésének csökkentéséhez és a zöld megoldások alkalmazásához.

Ezzel a fejlesztéssel már összesen 157 gyűjtőállomást és 2071 kerékpárt használhatnak a környezettudatos közlekedési módot választók.

A Bubi kiterjedt hálózatáról, a regisztrációról, és a jegy-, bérletvásárlásról a Bubi honlapján lehet tájékozódni.