Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

BuBiDokk

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye.

Új gyűjtőállomással bővült a Bubi közbringarendszer, ezzel együtt már 157 helyszínen lehet az almazöld bringákat felvenni vagy letenni. A II. kerületi Kis Rókus utcában a gyűjtőállomást 2020. március 11-étől, szerdától vehetik igénybe a fővárosban közlekedők.

„Tavasszal új lendületet kap a Bubi, mely fontos láncszeme a városi mobilitásnak, így nagyobb hangsúlyt szánunk neki a főváros közösségi közlekedésében” – jelentette be a BKK Zrt. vezérigazgatója. Dr. Varga Ivett hozzátette: „Számos újítással készülünk, amelyről hamarosan a nagyközönséget is tájékoztatjuk.”

bovul a bubi 202 03

A Millenáris Széllkapu beruházás részeként megvalósult Bubi gyűjtőállomás esetében a dokkolókat és a terminált a beruházó vállalat finanszírozta, a gyűjtőállomás terveztetése, engedélyeztetése és rendszerbe illesztése, valamint a teljes körű üzemeltetése a BKK feladata.

A II. kerületi Kis Rókus utcában található, Millenáris Park melletti fejlesztés fontos kiegészítő közlekedési módot biztosít a környéken dolgozóknak és az ott élőknek. Az új gyűjtőállomás is hozzájárul a főváros környezetterhelésének csökkentéséhez és a zöld megoldások alkalmazásához.

Ezzel a fejlesztéssel már összesen 157 gyűjtőállomást és 2071 kerékpárt használhatnak a környezettudatos közlekedési módot választók.

A Bubi kiterjedt hálózatáról, a regisztrációról, és a jegy-, bérletvásárlásról a Bubi honlapján lehet tájékozódni.