Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

s dsc 01311

Shimano magyarországi képviselőjének sajtó közleménye.

Örömünkre szolgál, hogy bejelenthetjük, immáron Magyarországon is van Shimano Service Center.

 2019 decemberében Budapesten, az ország egyik legszínvonalasabb szaküzletében, a Bringaland Kerékpárüzletben nyílt meg az első Shimano Service Center (SSC). 

s dsc 01361

De mit is lehet tudni az SSC-ről?

A Shimano Service Center önálló professzionális kerékpár szakszervizek és boltok nemzetközi hálózata. Ezen boltokban a vásárlók mindig biztosak lehetnek abban, hogy a megfelelő szaktudás mellett mindig a megfelelő szerszámokkal és alkatrészekkel történik a javítás, vagy karbantartás. Ez az SSC lényege, az elérhetőség, az átláthatóság.

A Shimano Service Centerben nem csak „javítják” a kerékpárokat. Törődnek velük, s mindent megtesznek azért, hogy a tulajdonos mihamarabb visszaülhessen a nyeregbe. Mindegy, hogy egy konkrét hiba elhárításáról, egy időszakos karbantartásról, vagy a legújabb technológiára váltásról van szó, a Shimano oktatta szakemberek ismerik a legújabb fejlesztéseket és mindig a legjobb minőségű alkatrészeket választják, mint a Shimano Eredeti Cserealkatrészek. Hogy biztosíthassuk, hogy viszonteladóink megfeleljenek magas követelményeinknek, rendszeresen végzünk ellenőrzéseket is például a vásárlói elégedettséggel és kiszolgálással kapcsolatban.

s dsc 01011

Természetesen a Bringaland-ban sem csak javítanak. Több mint 10 éves tapasztalattal és az egyik legfelkészültebb szakértői csapattal szívesen állnak vevőik rendelkezésére a szakszerű értékesítés mellett szaktanácsadással, technikai tájékoztatásokkal, s örömmel mutatják be a legfrissebb fejlesztéseket is.

Az elérhetőség természetesen az egyik legfontosabb tényező. Mi a Shimano-nál arra törekszünk, hogy országosan minél több helyen tudjuk segíteni a kerékpárosokat, így a jövőben az ország több pontján is találkozhatnak majd a bringások a Shimano Service Center logójával.

A SHIMANO-ról: 1921-es alapítása óta a Shimano arra törekszik, hogy támogassa az embereket álmaik megvalósításában és új életmód kialakításában, valamint segítse vásárlóit közelebb kerülni a természethez. Ehhez természetesen szükséges, hogy kiváló alkatrészeket és ruházati termékeket készítsünk. Közel 100 éves tapasztalat a világszinten elismert alkatrészek gyártásában, a Shimano büszke arra, hogy olyan termékeket fejleszt, amelyek továbbra is győzelemhez segítik a világ sportolóit, és lehetőséget adnak a határtalan élményekhez globálisan.