Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cube Cargo Hybrid
  Egy igazi különlegességet sikerült a tavasszal kipróbálni, amelynek a tapasztalatait megosztom most veletek.
Balaton kerülés 360 km-en keresztül
  Ez az igazi Balaton kör.
Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
prev
next

 google terkep

A térkép valós időben mutatja, hogy hol és mennyi szabad bringa parkol.

A közösségi kerékpározással kapcsolatos, valós idejű információkkal bővült a Google térkép felülete Budapesten és a világ 24 más városában - közölte a Google. Jelenleg az alábbi városokban érhető el a szolgáltatás: Barcelona, ​​Berlin, Brüsszel, Budapest, Chicago, Dublin, Hamburg, Helsinki, Kaohsiung, London, Los Angeles, Lyon, Madrid, Mexikóváros, Montreal, New Taipei City, New York City, Rio de Janeiro, San Francisco Bay Area, São Paulo, Toronto, Bécs, Varsó és Zürich.

Az alkalmazás szerdától megmutatja azt, hogy hol találhatók közösségi kerékpárgyűjtő állomások. Sőt azt is, hogy az adott ponton hány szabad bringa és mennyi szabad dokkoló hely található.

google bubi terkep

A kerékpáros közösségi közlekedés szerte a világon virágzik. Ami nem is csoda, hiszen ez egy olcsó és kényelmes városi közlekedési forma. A becslések szerint 1600 kerékpármegosztó rendszer működik a világ városaiban, összesen több mint 18 millió biciklivel.

A tavaly New Yorkban tesztelt funkciót a Google és az Ito World közötti együttműködés teszi lehetővé, így a nemzetközi közösségi bringarendszerekkel kapcsolatos adatok közvetlenül töltődnek fel a Google térképre - írták.