Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
prev
next

 kerekparut

Dióspatonyban tervezik felhúzni a szlovák Nemzeti Kerékpárközpontot, amire a szlovák pénzügyminisztérium adná a forrást.

A tárca javaslatában egy olyan komplexum terve áll, amely lehetővé tenné a sportág minden formájának (országúti, hegyi, pályakerékpár, BMX, ciklokrossz, ciklotrial) gyakorlását és természetesen az ottani, illetve a nemzetközi versenyek megrendezését is.

diospatony

A központ létesítésével a versenyszerű kerékpározást is támogatni és fejleszteni akarják. A létesítmény a profi sportolók számára lehetőséget biztosítana az edzésekhez, az amatőr sportolóknak és a családoknak pedig biztonságos terepet nyújtana az aktív szabadidő-töltéshez.

A nemzetközi előírásoknak megfelelő sportobjektumokhoz szerviz, valamint egészség- és vendéglátó központ is tartozna. Emellett a környéken kiépítenének kerékpárutakat, hogy a közlekedés eme formájával is könnyen megközelíthető legyen az új központ.

A tervek szerint 2019 és 2023 között épülne meg a kerékpáros központ.

Forrás. parameter.sk