Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bikepacking táskák
  Szerkesztőségünkben landolt egy hatalmas csomag, amelyet kibontva bikepacking táskák tömkelege bukkant elő. Most ezeket mutatjuk be nektek.
Bikepacking stílusról kezdőknek
  Soha nem volt még könnyebb "csak úgy elindulni", egy bringával és néhány táskával.
Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
prev
next

11esfelujitasa06

Megállapítottam, hogy tükörsima az aszfalt, át is kereszteltem kerékpárútról bringasztrádára.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Magyar Közút Zrt. (MK) megbízásából a Strabag hozzáfogott a 11-es főút melletti kerékpárút felújításához Békásmegyer és Szentendre között, majd a munka elkezdéséről, előrehaladásáról, és fagyszünetéről.

11esfelujitasa07

Az időjárás enyhülésével visszatért a munkaterületre a Strabag, és december 11.-én átadta az elkészült utat az MK-nak (a képen Treffler Gyöngyi, az MK Pest-megyei osztályvezetője és Nagy Csaba, a Strabag építésvezetője), illetve a bringások jelképes képviselőjeként nekem.

Az ötvenmillió forint fölötti költségű felújításból már csak apró utómunkálatok vannak hátra, például takarítás az út mellett, ezt is hamarosan elvégzik. A hideg miatt egyelőre ideiglenes sárga vonalat festettek az út két szélére, azt majd ugyanolyan időtállóval helyettesítik, mint amilyen a korábban elkészült szakaszon látható. Természetesen végigbicikliztem az egészen, és megállapítottam, hogy tükörsima az aszfalt, át is kereszteltem kerékpárútról bringasztrádára! Mindenkinek jó kerekezést kívánunk rajta!

11esfelujitasa08