Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

11esfelujitasa06

Megállapítottam, hogy tükörsima az aszfalt, át is kereszteltem kerékpárútról bringasztrádára.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Magyar Közút Zrt. (MK) megbízásából a Strabag hozzáfogott a 11-es főút melletti kerékpárút felújításához Békásmegyer és Szentendre között, majd a munka elkezdéséről, előrehaladásáról, és fagyszünetéről.

11esfelujitasa07

Az időjárás enyhülésével visszatért a munkaterületre a Strabag, és december 11.-én átadta az elkészült utat az MK-nak (a képen Treffler Gyöngyi, az MK Pest-megyei osztályvezetője és Nagy Csaba, a Strabag építésvezetője), illetve a bringások jelképes képviselőjeként nekem.

Az ötvenmillió forint fölötti költségű felújításból már csak apró utómunkálatok vannak hátra, például takarítás az út mellett, ezt is hamarosan elvégzik. A hideg miatt egyelőre ideiglenes sárga vonalat festettek az út két szélére, azt majd ugyanolyan időtállóval helyettesítik, mint amilyen a korábban elkészült szakaszon látható. Természetesen végigbicikliztem az egészen, és megállapítottam, hogy tükörsima az aszfalt, át is kereszteltem kerékpárútról bringasztrádára! Mindenkinek jó kerekezést kívánunk rajta!

11esfelujitasa08