Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
prev
next

11esfelujitasa06

Megállapítottam, hogy tükörsima az aszfalt, át is kereszteltem kerékpárútról bringasztrádára.

Nemrég beszámoltunk arról, hogy a Magyar Közút Zrt. (MK) megbízásából a Strabag hozzáfogott a 11-es főút melletti kerékpárút felújításához Békásmegyer és Szentendre között, majd a munka elkezdéséről, előrehaladásáról, és fagyszünetéről.

11esfelujitasa07

Az időjárás enyhülésével visszatért a munkaterületre a Strabag, és december 11.-én átadta az elkészült utat az MK-nak (a képen Treffler Gyöngyi, az MK Pest-megyei osztályvezetője és Nagy Csaba, a Strabag építésvezetője), illetve a bringások jelképes képviselőjeként nekem.

Az ötvenmillió forint fölötti költségű felújításból már csak apró utómunkálatok vannak hátra, például takarítás az út mellett, ezt is hamarosan elvégzik. A hideg miatt egyelőre ideiglenes sárga vonalat festettek az út két szélére, azt majd ugyanolyan időtállóval helyettesítik, mint amilyen a korábban elkészült szakaszon látható. Természetesen végigbicikliztem az egészen, és megállapítottam, hogy tükörsima az aszfalt, át is kereszteltem kerékpárútról bringasztrádára! Mindenkinek jó kerekezést kívánunk rajta!

11esfelujitasa08