Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
 Kerékpárlánc waxolása 2. rész
  A waxolás folyamata, és amiket kipróbáltunk
A hónap megyéje: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegye
  Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kerékpártúra ajánló.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb lista.
prev
next

hk2.0 021

Az elmúlt hetekben kicsit kevesebb új cikk jelent meg, mivel gőzerővel dolgoztunk a háttérben.

Hát ezt is megértük, több mint egy év fejlesztés után végre elindítjuk a továbbfejlesztett weboldalunkat.

Ami először feltűnhet, hogy ez egész más, mint az előző. Eleinte lehet, hogy idegennek is hat, de remélem hamar megszokjátok és megszeretitek ezt az új és modern külsőt. De mit is tud, azon kívül, hogy más?

Reszponzivitás

Az oldal mobil telefonra és tabletre is optimalizálva lett. Haladva a korral és a felmerült igényekkel megléptük ezt a szintet, amely alapjaiban bombázta szét és építette újra a weboldalunkat. Terveink között szerepel még több olyan funkció bevezetése, amely akár túra közben is hasznos információkat szolgáltathat számotokra.

hk2.0 011

Megújult főoldal

Bármennyire is szerettem volna megtartani, a régi oldal küllemét el kellett vetni. Most a fő oldalon a kiemelt cikkek alatt a legfrissebb 12 cikk jelenik meg. Alatta a kiemelt rovataink 3-3 legújabb írása olvasható.

A kis menü

Közvetlenül a fejléc alá kerültek azok a menüpontok, amelyek a régi oldalon az oldalsó menüben, illetve a fő menü alatt voltak elhelyezve. A bejelentkezés, illetve a kereső funkció is itt kapott helyet. A fórum, mint olyan megszüntetésre került, ma már nem nagyon van létjogosultsága.

hk2.0 061

A kis menü (csak laptop és PC nézetben létezik)

A főmenü

Itt is történt némi változás. Lett egy új menüpont, amely Túrakalauz néven fut. Ez egy gyűjtő oldal, amely a túraleírások cikkeit kategorizálja. Célunk az volt, hogy a korábban megírt útleírások ne tűnjenek el a süllyesztőben, hanem kereshető formában bármikor előcsalogathatóak legyenek. Ha Japánba, vagy az Alpokba készülsz legyen lehetőséged mások tapasztalataiból tanulni, vagy egy szimpatikus túrát megismételned.

hk2.0 041

Főmenü laptopon és PC-n

hk2.0 051

A főmenü és a kis menü mobilon

Hibabejelentő

Aki dolgozik, az hibázik. Az oldal még tuti rengeteg olyan apró hibát tartalmaz, amely elkerülte a figyelmünket. Ne légy rest, használd a funkciót, jelentsd be nekünk, hogy javíthassuk.

hk2.0 071

Regisztráció

Korábban regisztráltak egy része sajnos leveszett, így újra kell regisztrálni. Remélem ez senkinek nem fogja kedvét venni.

Röviden ennyi azokról a funkciókról, amelynek változását észlelheted. A jó hírem viszont az, hogy a változás ezzel nem ért véget. Rengeteg dolog fog még hamarosan modernizálódni, illetve sok olyan jön, ami eddig nem volt látható. Örülünk, hogy velünk vagy és olvasol minket!

Az, hogy Karácsonyra készült el az új oldal csak a véletlen műve. (Tényleg!) Viszont, ha már így sikerült, akkor Boldog Karácsonyt kívánunk mindenkinek!