Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

bringazhato a 11 es szentendren 01

Először elhajtottak, semmibe vettek minket a Közútnál, majd kezdtek partnernek tekinteni, végül munkatársak lettünk.

Diadal!!! Csaknem négy éve kezdte küzdelmét a Bringazóna mozgalom, hogy oldják fel a kerékpározás tiltását a 11-es út Szentendrei négysávos szakaszán.

bringazhato a 11 es szentendren 02

Táblacsere folyamatban

Először elhajtottak, semmibe vettek minket a Közútnál, majd kezdtek partnernek tekinteni, végül munkatársak lettünk. Szívós kitartásunknak, sok-sok tárgyalásnak és újságcikknek, az Önkormányzat egyetértésének, a Tandem tervezőiroda munkájának és a Közút bevállalós döntésének, illetve korszerű forgalomtechnikai megoldásainak köszönhetően végig kerékpáros nyom létesült a kérdéses szakaszon, a belső forgalmi sáv szűkítésével, illetve a külső kiszélesítésével.

Ma először bringáztam végig rajta, nagy örömmel és elégedettséggel, teljes biztonságban, és jó összhangban az autósokkal. Mindenkinek köszönöm, aki hozzájárult ehhez az eredményhez!

bringazhato a 11 es szentendren 03

A végeredmény

Aki Budapestről Dömörkapu, vagy a Skanzen, illetve Pilisszentlászló felé menne, már nem kényszerül a belváros irgalmatlanul rázós, síkos kockaköves labirintusában tévelyegni, hanem az autósokéval egyenrangú jogát gyakorolva mehet a főúton. Jó bringázást mindenkinek!