Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Kezdő kerékpáros túrázók kalauza 1. rész A túra megtervezése
Ebben a részben adunk néhány tanácsot az első kerékpártúráid megtervezéséhez.
Az északi Tisza-tó kör
  Egy kevesek által ismert részt mutatunk be.
Az erdőtörvény bringás szemmel
Nézzük a minket, bringásokat érintő részt.
Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
prev
next

no-moneyA főváros várhatóan jelentősen visszafogja az útfelújítások, a kerékpárút-fejlesztések és a parkfenntartások finanszírozását.

A főváros adósságállománya meghaladja a 200 milliárd forintot, emiatt megszorítások várhatók - nyilatkozta a Magyar Nemzetnek a főpolgármester pénzügyi tanácsadója. Atkári János szerint ez nem tartalmazza a BKV 800 milliárd forintot is meghaladó külső és belső adósságát, amelynek rendezéséhez állami szerepvállalás szükséges.

{reklam}

A volt főpolgármester-helyettes úgy véli, hogy a takarékoskodással négy év alatt 80 milliárd forint spórolható meg, ám szerinte még ez sem garantálja a fővárosi büdzsé biztonságát - írja a Magyar Nemzet.

Budapest idei költségvetésének koncepcióját még nem hozták nyilvánosságra, de a lap információi szerint csak az 1-es villamos meghosszabbítására, a budai villamoshálózat összekapcsolására és a városligeti műjégpálya felújítására jut pénz, részben uniós forrásokból. A főváros ugyanakkor várhatóan jelentősen visszafogja az útfelújítások, a kerékpárút-fejlesztések és a parkfenntartások finanszírozását.

Forrás: HVG