Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

Ray_MTB011st in the world - áll a Ray's MTB indoor park weboldalán, vagyis valami olyat láthatunk, ami egyedülálló a világon.

Egy hatalmas, fedettpályás mountainbike park hullámzó, magasbaszökő és meredekebbnél meredekebb mesterségesen kialakított pályával. A pálya Cleveland egy kiszuperált gyártelepén ad új értelmet a komplexumnak több futballpályányi területen. Ami a hideg észak amerikai időjárásban kiváló alternatíva ahhoz, hogy megfagyjunk a mínuszokban.

{reklam}

Ray02Kezdők, lelkes amatőrök és profik is megtalálhatják azt, amire vágynak a különböző nehézségi szintű és más-más tudászintet igénylő pályákon. Találhatók itt Northshore trailek, XC-pályák, Pump-trackek.

Nagy ötlet, hogy a veszélyesebb ugratók alatt szivacskockák találhatóak, így már a közönséges bringások is próbálgathatják tudásukat úgy a levegőben, hogy nem kell félniük a landolástól.

A bringásokra szigorú szabályok vonatkoznak, a korhatár minimum 16 év, erősen javallott bukósisak, térd- és könyökvédő használata, de egy protektor sem árthat. A résztvevőket továbbá arra kérik, hogy tüntessék fel a vész esetén hívandó telefonszámot is ruházatukon.

A vendégeket egy teljesen felszerelt kerékpárbolt fogadja, ahol akár még új bringát is vehetünk ha az nem bírta volna a terhelést.

A parkban egyébként van egy kerékpártároló, ahol a szezonbérletet váltott vendégek tarthatják a bringáikat. Ray pályájának egyébként elég szimpatikus a szlogenje: "Ha többen jöttök, mi tovább bővülünk!"