Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
prev
next

balatonA jegyek a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. együttműködése révén mindkét társaság pénztáraiban megvásárolhatók.

A jegyek március 26. és október 23. között vásárolhatók meg, három-, illetve hét napig érvényesek.

A három napra érvényes jeggyel egy, a hét napra szóló jeggyel pedig két szabadon választott napon lehet korlátlanul igénybe venni a Balaton körül közlekedő menetrendszerinti vonatokat és a Balatonon átkelő menetrendszerinti hajójáratokat.

A jegy megváltása esetén a MÁV-START ötvenszázalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomástól a balatoni állomásokra.

A két közlekedési társaság a kerékpárosok utazását is segíti, a felnőtt, a gyermek és családi Balaton mix jegyekkel személyenként egy-egy kerékpár szállítható díjmentesen.

Arra is felhívták a figyelmet, hogy a május 1. és 16. között zajló Nyitott Balaton rendezvény idején a Balaton mix jeggyel rendelkezők plusz egy napnyi korlátlan utazást kapnak ajándékba.

Forrás:MTI