Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Az északi Tisza-tó kör
  Egy kevesek által ismert részt mutatunk be.
Az erdőtörvény bringás szemmel
Nézzük a minket, bringásokat érintő részt.
Vadászat!
Mikor korlátozzák erdeink látogatását a vadászat miatt?
Keresztül az Északi-középhegységen
   Hungarian (half) Divide élménybeszámoló
Schwalbe Marathon Mondial
  Az igazi mindenes gumi.
prev
next

bkkkerkprutÚj utak épültek és épülnek az év végéig Püspökladány és Nagyvárad között, Egerszalók környékén valamint Győrtelek- Csenger között.

  • Kerékpárút köti össze Egerszalókot a településhez közeli fürdővel

A tervek szerint az év végéig elkészül az Egerszalókot a településhez közeli fürdővel összekötő kerékpárút. Ez csatlakozik majd a szomszéd településen szintén most épülő demjéni szakaszhoz.

  • Kerékpárutat épít négy szatmári település önkormányzata.

A kerékpárút Győrtelektől, Ököritófülpösön, Porcsalmán és Pátyodon át Csenger határáig épül ki, s még az idén átadják a forgalomnak. A négy önkormányzat beruházásában épülő biciklis sáv a Csengersima és Pete közötti magyar-román határállomásra vezető 49-es számú főút mentén halad majd. A települések között épülő út része lesz a Rohod, Mátészalka és Csengersima, illetve a Debrecen, Nyírbátor, Mátészalka, Csengersima, illetve a romániai Szatmárnémeti között tervezett regionális kerékpárút-hálózatnak, amely a következő években készül el.

  • Berettyóújfalu és Nagyvárad közt elkészült egy 47 km-es kerékpárút.

Berettyóújfaluból induló és 4 települést - Mezőpeterdet, Biharkeresztest, Ártándot, Borsot - érintő, Nagyváradig tartó kerékpárút ötlete 7 éve merült fel, ám a megvalósítás 3 évig tartott.