Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

bkkkerkprutÚj utak épültek és épülnek az év végéig Püspökladány és Nagyvárad között, Egerszalók környékén valamint Győrtelek- Csenger között.

  • Kerékpárút köti össze Egerszalókot a településhez közeli fürdővel

A tervek szerint az év végéig elkészül az Egerszalókot a településhez közeli fürdővel összekötő kerékpárút. Ez csatlakozik majd a szomszéd településen szintén most épülő demjéni szakaszhoz.

  • Kerékpárutat épít négy szatmári település önkormányzata.

A kerékpárút Győrtelektől, Ököritófülpösön, Porcsalmán és Pátyodon át Csenger határáig épül ki, s még az idén átadják a forgalomnak. A négy önkormányzat beruházásában épülő biciklis sáv a Csengersima és Pete közötti magyar-román határállomásra vezető 49-es számú főút mentén halad majd. A települések között épülő út része lesz a Rohod, Mátészalka és Csengersima, illetve a Debrecen, Nyírbátor, Mátészalka, Csengersima, illetve a romániai Szatmárnémeti között tervezett regionális kerékpárút-hálózatnak, amely a következő években készül el.

  • Berettyóújfalu és Nagyvárad közt elkészült egy 47 km-es kerékpárút.

Berettyóújfaluból induló és 4 települést - Mezőpeterdet, Biharkeresztest, Ártándot, Borsot - érintő, Nagyváradig tartó kerékpárút ötlete 7 éve merült fel, ám a megvalósítás 3 évig tartott.