Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

MediaMarkt2016 tavaszán a Media Markt (MM) e-bike-ok értékesítését indítja el.

A MM 6 áruházában tervezi a próba értékesítéseket Hollandiában. Ha a projekt sikeres lesz előbb Hollandiában, majd utána más európai országokban is bevezetik az elektromos bringákat az áruházak kínálatába.

Választékba  „A márka" kerülne
A MM három képviselője két napon át látogatta az Euro Bike kiállítást. Köztük volt Marcel Captein a MM Rotterdami ágazatigazgatója, aki elmondta, hogy a prémium márkákból szeretnének egy jó választékot kialakítani. Ami nem is lesz olyan egyszerű, hiszen az Accel Group azonnal nemet mondott az ajánlatukra.

René Takens az Accel vezérigazgatója elmondta, hogy már rengeteg hasonló ajánlatot kaptak jól ismert üzletláncoktól, webáruházaktól és mindnek nemet mondott.

Több mint 1 000 000 látogató
Ettől eltekintve Captein hisz az elektromos bringák értékesítésének sikerében. Hiszen a MM széles választékot mutat be a vásárlóinak, és mint mondta. „Ne feledjük a MM évente 1 000 000 látogatót vonz be évente."

Forrás:Bike Europe