Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

kerekparosturizmusfejlesztsikoncepci01A növekvő teherforgalom jelentette veszély miatt a Magyar Közút Zrt. hétköznapokon kitiltotta a kerékpárosokat a 10-es útról.

Sokaknak egyből az MTB olimpikon, Benkó Barbara balesete és az utána következő herce-hurca ugrik be az említett útról. Lehet, hogy ennek is köszönhetjük, hogy a Közút ezt a dolgot meglépte.

Ezt az utat a kerékpárosok a túrázásra gyakran használják (vagy legalábbis elhagyni a fővárost). (Munkahelyre ingázókról nincs adatunk, így ebben a kérdésben állást sem foglalunk.)

Kompromisszumos megoldásként a tiltás csak lakott területen kívül illetve hétköznap érvényes a 10-es útra.

A Közút természetesen csak fél munka elvégzésére képes (magyar valóság show), mivel arra a kérdésre, hogy milyen utat javasolnak az út melletti agglomerációs települések lakóinak, akik kerékpárral mennének be Budapestre dolgozni, vagy hogy várható-e a jövőben kerékpárutas fejlesztés a 10-es út, vagy bármelyik bevezető főút mentén, azt válaszolták, hogy ez nem a társaság hatásköre.