Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
prev
next

GIZQMf~-360Halálra gázolta egy teherautó Thaiföldön egy chilei biciklistát, aki öt év alatt kerékpárral akarta bejárni a világot.

A 47 éves Juan Francisco Guillermo Thaiföldön a hegyvidéki Nakhon Ratchasima tartomány egyik országútján vesztette életét. A férfit felesége és két éves kisfia kísérte. Ők kisebb sérüléssel megúszták a balesetet.

Guillermo Guinness-rekordot akart felállítani azzal, hogy öt év alatt öt kontinensen összesen 250 ezer kilométert tesz meg kerékpáron. A rekordkísérletet 2010 novemberében kezdte meg, és idén novemberben ért volna célba.

A rendőrök őrizetbe vették a teherautó sofőrjét, aki a fogdából óvadék ellenében szabadulhat. A járművezetőt gondatlan vezetésért akár tíz év börtönre is ítélhetik .

"A balesetet egyértelműen a sofőr hanyagsága okozta, hiszen az egyenes útszakaszon történt, s a kerékpáros saját sávjában haladt" - mondta egy rendőrtiszt.

B-b60GWIIAAZYb .jpgmedium

A sors fintora: A thaiföldi kormány nemrég promóciós kampányt indított a kerékpározás fellendítésére.

Forrás: https://www.veooz.com/news/iIZPCMQ.html