Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
Kérdések a PEDELEC támogatással kapcsolatban
Örömteli hír, de felmerült bennem jó néhány kérdés is...
prev
next

Bp kerekparos cimlap-huA Cartographia ingyenes, zsebre vágható kerékpáros kiadvánnyal lepi meg a Budapesten közlekedőket.

A kisalakú, összehajtható térkép megmutatja a főváros ajánlott és épített kerékpározható útvonalait, valamint az összes közbringa-kölcsönzési pontot a Déli pályaudvartól a Keletiig, a Margitszigettől a Petőfi hídig.

A térkép felhívja a figyelmet néhány olyan helyre is, ahol odafigyelnek a kerékpárosokra, ahol biztonságos a biciklitároló, és szívesen látják a szórakozni vágyó bicajosokat is. A kerékpáros kultúra kezd beépülni a mindennapokba, egyre többen ismerik fel, hogy aki kerekezik, nem csak az alternatív közlekedési formákra nyitott, hanem egyéb kulturális, szórakoztató, vagy aktív szabadidős programokra is. Nekik köszönhető az is, hogy ez a kiadvány megszülethetett.

A közbringarendszer indulásakor a térkép 50 ezer példánya vár már az érdeklődőkre szerte a városban. 25 ezer példány magyarul, 25 ezer pedig angolul, hogy a biciklis turisták is otthon érezzék magukat.

 Bp kerekparos elo

A térkép 400 terjesztési ponton érhető el Budapesten: olyan helyeken, ahol az ingyenes kiadványokhoz általában hozzá lehet jutni: szórakozóhelyeken, romkocsmákban, koncerthelyszíneken, információs irodákban; mindenhol, ahol a kerékpározók és a turisták gyakran megfordulnak, és ahol a térkép elérheti célközönségét.