Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Thermo kulacsok
  Hőtárolós kulacsok a kellemes folyadék bevitelért.
Cateye Kinetic hátsólámpák
  Három „majdnem féklámpa” a legendás japán gyártótól.
MTF villanybringák Magyarországon
  Új márka a láthatáron.
Cateye vezetékes kilométeróra teszt
  Az Enduro és a Velo 9 tesztje
prev
next

Bp kerekparos cimlap-huA Cartographia ingyenes, zsebre vágható kerékpáros kiadvánnyal lepi meg a Budapesten közlekedőket.

A kisalakú, összehajtható térkép megmutatja a főváros ajánlott és épített kerékpározható útvonalait, valamint az összes közbringa-kölcsönzési pontot a Déli pályaudvartól a Keletiig, a Margitszigettől a Petőfi hídig.

A térkép felhívja a figyelmet néhány olyan helyre is, ahol odafigyelnek a kerékpárosokra, ahol biztonságos a biciklitároló, és szívesen látják a szórakozni vágyó bicajosokat is. A kerékpáros kultúra kezd beépülni a mindennapokba, egyre többen ismerik fel, hogy aki kerekezik, nem csak az alternatív közlekedési formákra nyitott, hanem egyéb kulturális, szórakoztató, vagy aktív szabadidős programokra is. Nekik köszönhető az is, hogy ez a kiadvány megszülethetett.

A közbringarendszer indulásakor a térkép 50 ezer példánya vár már az érdeklődőkre szerte a városban. 25 ezer példány magyarul, 25 ezer pedig angolul, hogy a biciklis turisták is otthon érezzék magukat.

 Bp kerekparos elo

A térkép 400 terjesztési ponton érhető el Budapesten: olyan helyeken, ahol az ingyenes kiadványokhoz általában hozzá lehet jutni: szórakozóhelyeken, romkocsmákban, koncerthelyszíneken, információs irodákban; mindenhol, ahol a kerékpározók és a turisták gyakran megfordulnak, és ahol a térkép elérheti célközönségét.