Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

BuBiDokkAugusztus 31-ig meghosszabbítják a BuBi nyilvános tesztelését.

Augusztus 31-ig meghosszabbítják a Budapest Bicikli (BuBi) közösségi kerékpáros rendszer júliusban kezdődött próbaüzemét - derül ki a nyilvános tesztben résztvevőknek pénteken küldött e-mailből. A fejlesztő T-Systems Magyarország ugyancsak pénteken azt közölte, hogy a hónap végéig lezárul a BuBi rendszerének véglegesítése.

Az MTI az ügyben kereste a Budapesti Közlekedési Központot (BKK), ahol későbbre ígértek tájékoztatást.

A fejlesztő T-Systems Magyarország szintén pénteken azt közölte az MTI-vel, hogy megkezdődött a rendszer véglegesítése a kétezer ember részvételével zajló tesztüzemben kapott visszajelzések alapján. Jelenleg a kártyás fizetési mód véglegesítésén és tesztelésén, valamint a gyűjtőállomásokkal történő összehangolásán dolgoznak, hogy "a hamarosan induló éles üzemben" stabil legyen a rendszer.

A nyilvános próbaüzem ideje alatt felmerült hibák javítását augusztus 29-éig lezárják - írták, hozzátéve, hogy a tesztelők túlnyomórészt kedvező tapasztalatokról számoltak be.

A Mol BuBi egy közösségi kerékpáros rendszer, amelynek lényege, hogy a városban felállított 76 gyűjtőállomás bármelyikéről bérbe lehet venni az 1100 kerékpár egyikét, és azt bármely állomáson használat után le lehet adni.

A BKK július 14-én hirdette meg a rendszer első nyilvános próbaüzemét ezer fős kerettel, a próbát augusztus 2-án két héttel meghosszabbította, és újabb ezer főre terjesztette ki.

Forrás:MTI

Véleményünk szerint (holkerekparozzak.hu) a BuBi idei indulása kérdéses, sőt valószínűleg több vidéki rendszer hamarabb fog elindulni, mint a budapesti.