Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

BuBiDokkElindította a BuBi (Budapest Bicikli) közösségi kerékpáros rendszer nyilvános próbaüzemét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A BKK a belső próbák után utolsó tesztfázisként ezer felhasználó segítségével szeretné kipróbálni a rendszert. Regisztrálni hétfő 16 órától lehetett. Alig két órával a kihirdetés után betelt az az ezer tesztelői hely. július 17-től indul a tervezetten két hétig tartó nyilvános próbaüzem.

Azok a tesztelők, akik a próbaüzemben legalább tíz alkalommal használják a rendszert, majd a tapasztalataikat megosztják a BKK-val, féléves BuBi-bérletet kapnak.

A regisztráció után szerződést kell kötni, amelyet személyesen a BKK ügyfélközpontjaiban, a weblapon előre lefoglalt időpontban tehetnek meg az érdeklődők.

Ha jól számolom akkor az idén valamikor átadják a rendszert a városlakóknak. (Így statisztikában jók leszünk) Viszont a közelgő ősz miatt igazán élesben csak jövőévben fog vizsgázni a BuBi.