Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
Képriport a Naprendszer túráról
  Avagy a sülysápi karika.
prev
next

himalaya bringásNem találta meg az áprilisban a Himalájában eltűnt felvidéki magyar Princzkel Tamást a felkutatására indult expedíció amely így rövidesen hazautazik Nepálból - közölte pénteken az MTI-vel a 4bakancs.com hegymászóportál.

A világjáró kerékpáros családjának két tagja, valamint Mécs László hegymászó május elején utazott Nepálba, ahol Szlankó Zoltán is csatlakozott a mentőexpedícióhoz.

A zselízi (Želiezovce) Princzkel Tamás több mint egy éve indult világkörüli útra kerékpárral. Áprilisban érkezett a Himalájába, ahol az Everest alaptáborba szeretett volna eljutni. Április 20-án Dingbochéban szállt meg, felszerelése, trekkingengedélye, útlevele, pénze ott maradt és azóta nem látták.

A 4bakancs.com szerint az alapos helyszíni vizsgálat sem hozott eredményt. A mentőexpedíció többször átkutatta a partot és a folyómedret is, de semmilyen nyomra nem bukkant. A német képviselet segítségével a helyi televízióban közzétették a rendőrségi keresést, de egyelőre ez sem hozott eredményt.

A mentőexpedíció tagjai befejezték a keresését, és hamarosan hazautaznak a nepáli fővárosból - közölte a hegymászóportál.

A fotó csak illusztráció, nem Tamásról készült, forrása: http://www.travelblog.org/Photos/1729846

Kapcsolódó cikk:

Eltűnt egy magyar bringás a Himalájában