Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
prev
next

kerekparutHét kilométernyi, mintegy 150 millió forintból elkészült kerékpárutat adtak át a 84-es főút Sopront a magyar-osztrák határral összekötő szakasza mentén – közölte a városháza pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint egy idén márciusban indult projekt keretében, az Új Széchenyi Terv pályázatán elnyert pénzből és 10 millió forint önrészből készült el mintegy 5,8 kilométeres szakasz. Ebből négy kilométer aszfaltozott, a többi zúzalékos út.


Az így elkészült részt saját költségén, 26 millió forintból további másfél kilométerrel toldotta meg az önkormányzat. Ez a szintén zúzalékos rész köti össze a pályázati forrásból elkészült szakaszt Sopron meglévő kerékpárút-hálózatával - tudatták.


Jelezték azt is: ezzel a beruházással így végig bicikliúton lehet Sopron belvárosából a határátkelőig kerekezni. A túloldalon várhatóan jövő áprilisra épül meg az az összeköttetés, amely az osztrák kerékpárút-hálózathoz kapcsolja a rendszert.

Forrás: MTI