Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
Okostelefon a balszerencsés bringás védelmében
   Ha egyedül tekersz, ott az esély egy olyan balesetre, amikor senki nem tudja rólad, hol és milyen állapotban fekszel.
Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
prev
next

Bam2011Majdnem minden Európai Uniós országban átvette idén a vezetést a kerékpáros eladás az autós eladásokkal szemben - tudósít a Tisztajövő.hu

Mind az autó, mind a kerékpár kedvelt közlekedési eszköz, és hosszú ideje könnyíti meg életünket. A kerékpáros eladások azonban nagyon hosszú ideig elmaradtak az autók mögött, egészen eddig az évig, amikor 27 Európai Uniós országból 23-ban átvették a vezetést. Mindössze két országban, Belgiumban és Luxemburgban haladta meg az autóértékesítés a kétkerekűekét, míg Ciprusról és Máltáról nem álltak rendelkezésre a szükséges adatok.

Olaszországban a kétkerekűek eladása a második világháború óta háttérbe volt szorulva, míg a spanyolországi értékesítések is most először landoltak a közlekedési eszközök listájának első helyén. De vajon mire vezethető vissza a nagy léptékű változás? Sokak szerint ez még mindig a 2008-as globális recesszió hatása, nem elhanyagolható azonban a növekvő trend, mely a kerékpározás terén megfigyelhető.

Számos kormány indított kerékpár-barát politikát az elmúlt években és egyre jelentősebb infrastruktúra van kialakulóban Európa-szerte, mely mind hozzájárul a kétkerekűek használatának biztonságosabbá válásához és elősegíti annak népszerűbbé válását.

Forrás: tisztajovo.hu
http://www.dailymail.co.uk/