Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Teszt: Lazer Roller + Net bukósisak
  Figyi ez ár/értékben nagyon jó!
Jajj KULLANCS!!! Mit csináljak?
A kullancs talán a legközismertebb "rovarok" egyike, amelyet tévhitek öveznek.
Gravel túra a Velencei tó körül.
  Egy szuper 70 km-es karika a térségben.
Képriport a Budai-hegység MTB kerékpáros körtúráról
  Egy vagány útvonalon fedeztem fel a Buda környéki hegyeket.
Kerékpárlánc waxolása 3. rész
  Hogyan kell bánni a waxolt lánccal.
prev
next

4.szulinapMa indul a holkerekparozzak.hu szülinapi hete.

Négy éve egy október 23-ai tekerés alkalmával egy fantasztikus, de eldugott úton született meg a holkerekparozzak.hu megvalósításának ötlete. Az idén egy nagyot álmodtunk és egy hetes szülinapi bulit terveztünk.

Ez a hét a születésnapunkról fog szólni! Tartalmas cikkekkel készültünk nektek a hétköznapokra, illetve egy extra meglepetéssel.

Mi történt az elmúlt évben? Látszólag semmi, hiszen oldalon nem történt semmilyen extra átalakítás. De ez csak a látszat, hiszen dolgoztunk gőzerővel. Írtunk nektek 348 cikket, ezt több, mint 300 ezren elolvastátok. Ez azért nem kis szám valljuk be őszintén.

Az idén sikerült stratégiai megállapodást kötnünk a Bringa Naptár üzemeltetőjével, így az idei évtől már rengeteg kerékpáros rendezvényt tudtunk nektek ajánlani. A Naptárt sokan nagyon szeretitek, és ezt látogatói számotokkal jeleztétek nekünk.

Az idei szezonban felnőttünk! Hiszen a napi látogatók száma bőven 1500 fő fölött volt, ami újra bebizonyította, hogy érdemes ezt az oldalt üzemeltetni. Munkánk eredményességéről ez a legjobb visszajelzés. KÖSZÖNJÜK!

 4.szulinapmeglepetes

Meglepetés!

Hogy emlékezetes legyen ez a hét egy ajándékot adunk nektek, szerdán. Kifejlesztettünk egy olyan aloldalt, ami remélhetőleg sokatoknak nagyon tetszeni fog és rengeteget fogjátok használni. Ez számunkra is nagyon izgalmas, mert élesítéskor dől el, hogy volt-e értelme a munkánknak.

Ünnepeljetek velünk a héten, négy évesek lettünk!