Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
prev
next

lance-armstrongJátékfilmet forgat a doppingvétség miatt örökre eltiltott amerikai kerékpárosról, Lance Armstrongról Stephen Frears brit filmrendező.

A Veszedelmes viszonyok és A királynő rendezője a hét második felében kezdi meg az életrajzi film forgatását Franciaországban - írta a Le Film Francais francia filmes lap.

A Studiocanal és a Working Title produkciós irodák koprodukciójában készülő alkotás a francia kerékpáros verseny, a Tour de France hétszeres győztesének elképesztő karrierjét, majd bukását dolgozza fel.

A Le Parisien című fővárosi napilap úgy értesült, hogy a Cycling project ideiglenes címet viselő film forgatása pénteken kezdődik a francia Alapokban található L'Alpe d,Huezben, majd az Ardennekben folytatódik, mielőtt a stáb átköltözne Nagy-Britanniába.

Az amerikai kerékpárost a Sírhant művek című sorozatban megismert 32 éves Ben Foster alakítja. David Walsh újságíró szerepében, aki eleinte rajongott a sportolóért, majd alapos nyomozással leleplezte a körülötte kiépült doppingrendszert, az ír Chris O,Dowd lesz látható. A film forgatókönyvét az ő könyve alapján John Hodge írta.

Forrás: MTI