Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

bringshall02Életét vesztette egy fiatal nő, amikor kátyúba hajtva egy autó elé borult.

Életét vesztette egy fiatal nő Gönc és Göncruszka között kedden este valamivel fél hét előtt, amikor kátyúba hajtva egy autó elé borult.

Ketten tekertek az említett útszakaszon egymás mögött és egy autó kezdte őket előzni. Az elöl hajtó bringásnak sikerült a kátyút kikerülnie, azonban a mögötte tekerő 21 éves nő belehajtott abba és az útra zuhant. A mellettük elhaladó személyautó már nem tudta őt kikerülni és elgázolta.

A kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Felmerül a kérdés: az ilyen balesetekért tartozik-e valamilyen felelősséggel a közút kezelője, hiszen az úttal együtt az úthiba is az övé?

Kérdem én? Hány balesetnek kell még történnie ahhoz, hogy hazánk útjait rendbe rakják? Az ember zsebében kinyílik a bicska, amikor egy még (fogjuk rá) jó állapotban lévő utat, vagy útrészletet teljesen felújítanak ahelyett, hogy a rosszakat aszfaltoznák újra. (Hangsúly az újra aszfaltozáson van, nem a kátyúzáson.)

Figyelem! A fotó csak illusztráció, nem a baleset helyszínén készült!