Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Hogyan kerüljük meg a Balatont kezdőként?
Tanácsok kezdő túrakerékpárosoknak.
Vár Palócföld! 4/4
  Várnak a Mátra ösvényei.
Vár Palócföld! 4/3
  A Cserhátban jártunk.
Vár Palócföld! 4/1
 Szeretnél teljesen feltáratlan vidéket megismerni, itt a szomszédban?
Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
prev
next

bringshall02Életét vesztette egy fiatal nő, amikor kátyúba hajtva egy autó elé borult.

Életét vesztette egy fiatal nő Gönc és Göncruszka között kedden este valamivel fél hét előtt, amikor kátyúba hajtva egy autó elé borult.

Ketten tekertek az említett útszakaszon egymás mögött és egy autó kezdte őket előzni. Az elöl hajtó bringásnak sikerült a kátyút kikerülnie, azonban a mögötte tekerő 21 éves nő belehajtott abba és az útra zuhant. A mellettük elhaladó személyautó már nem tudta őt kikerülni és elgázolta.

A kerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette, a rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit.

Felmerül a kérdés: az ilyen balesetekért tartozik-e valamilyen felelősséggel a közút kezelője, hiszen az úttal együtt az úthiba is az övé?

Kérdem én? Hány balesetnek kell még történnie ahhoz, hogy hazánk útjait rendbe rakják? Az ember zsebében kinyílik a bicska, amikor egy még (fogjuk rá) jó állapotban lévő utat, vagy útrészletet teljesen felújítanak ahelyett, hogy a rosszakat aszfaltoznák újra. (Hangsúly az újra aszfaltozáson van, nem a kátyúzáson.)

Figyelem! A fotó csak illusztráció, nem a baleset helyszínén készült!