Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
Menetpróba: Bulls Lacuba Evo 5F
  Agyváltós PEDELEC próbálgatás
Kréta kerékpáros körtúra 2020 nyarán 1.rész
  Aki Krétára jön nyaralni, de nem mozdul ki Irkálóból, az baromi nagy hülyeséget csinál.
prev
next

RendrTöbb mint 80 bicikli áll a rendőrség parkolójában, a rendőrök viszont nem örülnek ennek.

Több mint 80 bevetésre kész bicikli áll a temesvári rendőrség parkolójában. A kétkerekűek beszerzése a városvezetés költségkímélő megoldása volt a járőrautók hiányára. Nicolae Robu polgármester szerint a kerékpár amellett, hogy egy természetkímélő közlekedési mód, még a rendőrök átlagon felüli fizikai erőnlétének fenntartásában is segít.

 románrendőrbringa

Európában, sőt Magyarországon sem különös a biciklis rendőrök látványa. A temesváriak azonban nincsenek megelégedve a nyugati trend átültetésével. A rendőrök a már meglévő bicikliket nem voltak hajlandóak használni, szerintük a városlakók nem vették őket komolyan, amikor a kétkerekűeken járőröztek. A polgármester közbenjárására azonban már nincs más választásuk, akarva-akaratlanul használniuk kell azokat. A városvezető szerint amúgy sem árt minden napra egy kis testmozgás.

Mivel nem volt elég járőrautó, és pár éve tilos új járművet vásárolni a rendőrség számára, csak pár elhasznált kocsit volt módomban kiutalni a főkapitányságnak. A biciklik az autókat helyettesítik, ennek megfelelően kell majd használják a rendőrök akkor, amikor közeli célpontokba kell eljussanak” nyilatkozta Robu

Forrás: transindex.ro