Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
Cateye AMPP lámpacsalád
  2020-ban debütált a Cateye AMPP lámpacsaláddal a felhasználó jól járt, hiszen a fényerősség/ár összehasonlításban a régebbi szériától olcsóbb lett.
Mátrai panoráma túra
  A kedvenc körtúrám a Mátrában
Lazer Coyote bukósisak tartós teszt
  Hét hónap tapasztalatai
prev
next

kerekparutMintegy 300 kilométer hosszan, Zalakarost, Nagykanizsát és a horvátországi Kaproncát (Koprivnica), illetve Csáktornyát érintő kerékpáros úthálózat, valamint kiszolgáló létesítmények épülnek.

Cseresnyés Péter Nagykanizsa polgármestere elmondta: a város legjelentősebb magyar-horvát programjának keretében új kerékpárutakat építenek vagy jelölnek ki meglévő közutakon, több helyen kerékpáros centrumokat és kölcsönzőket alakítanak ki.  Nagykanizsán egy családi kirándulásokra és egy világversenyekre alkalmas mountain bike pályát is építenek.

A nagykanizsai polgármester kiemelte: a Zalaerdő Zrt. közreműködésével alakítják ki a hegyikerékpáros versenyek megrendezésére alkalmas pályát a Csónakázó-tónál, ahol egy kölcsönzőt is magában foglaló kerékpáros centrumot alakítanak ki. A beruházás így egyszerre szolgálja a turisztikai és a sportcélú fejlesztéseket.

Abboud Nabil projektmenedzser hozzátette, hogy az egyik pálya tíz kilométer hosszan családi kerekezésre lesz alkalmas, a másik, négy-hat kilométer hosszú, extrém pálya pedig kifejezetten világversenyek megrendezésére készül.

A teljes beruházás keretében megvalósuló építkezések a közbeszerzési eljárások lezárása után, a jövő évben indulnak el, és várhatóan 2014 októberében be is fejeződnek.

Forrás: MTI