Kérjük támogasd azzal az oldalt, hogy a reklámblokkolókat kikapcsolod. Köszönjük!

Látni és látszani. Nappal is!
  Az hogy te látsz, nem jelenti azt, hogy téged is látnak.
Okostelefon a balszerencsés bringás védelmében
   Ha egyedül tekersz, ott az esély egy olyan balesetre, amikor senki nem tudja rólad, hol és milyen állapotban fekszel.
Nyugati Bástya kerékpártúra 3/1
   Korán keltünk, hogy az augusztusi forróságot és a budapesti forgalmat minél jobban elkerüljük.
Bringás filmek
Évek óta gyűjtögetjük a kerékpáros filmeket itt a legfrissebb 27-es lista.
prev
next

pilisiparkerdlogoA dunai árvíz levonulása és a 11-es út megnyitása után a Pilisi Parkerdő Zrt. a hétvégén lezárta a közforgalom elől a Pilismarótra vezető erdészeti utat.

Miután Pilismarót és Dömös ismét megközelíthető a 11-es úton, megszüntették annak az erdészeti útnak az ideiglenes megnyitását, amelyen keresztül tizenhárom napon át zajlott a települések alapvető ellátása.

A csaknem kéthetes időszakban az erdőgazdaság munkatársai a rendőrök segítségével irányították a napi öt-hatszáz jármű áthaladását a mintegy tíz kilométeres útszakaszon. Az úgynevezett Hoffman-kunyhói úton zajlott az árvízi védekezés forgalma, ami nem egy esetben nehéz gépjárművekből álló konvojok áthaladását jelentette. Szintén ezen az úton érkezett az élelmiszer, a posta és az egyéb alapvető cikkek a két településre, amelynek a lakosai is az erdei utat használhatták.

Az elmúlt két hét erős forgalma, különösen a nehéz gépjárművek közlekedése miatt a javítás ismét szükséges lesz, ezért az erdőgazdaság arra kéri a kerékpáros turistákat, hogy az útépítésre számítva fokozott figyelemmel, az óránkénti 30 kilométeres sebességkorlátozást betartva haladjanak ezen az útvonalon.

Forrás: parkerdo.hu